Frank Raes en Cath Luyten na veertien jaar huwelijk uit mekaar

Er is een einde gekomen van het huwelijk tussen Frank Raes en Cath Luyten. Dit weet Het Laatste Nieuws te melden.

Het koppel was zo’n vijftien jaar een koppel en traden veertien jaar geleden ook in het huwelijksbootje. Ze hebben één zoon, Bill. “Na veertien jaar huwelijk hebben Frank en Cath in onderling overleg en volle vriendschap beslist elk hun eigen weg te gaan. Frank en Cath beklemtonen tevens dat ze de breuk in alle intimiteit willen verwerken”, bevestigt de VRT aan de krant.

De twee hebben een hobbelig parcours achter de rug. Niet alleen was er het leeftijdsverschil van 23 jaar, Raes had ook nog eens vier kinderen uit een ander huwelijk en ook zijn zware hartoperatie in 2009 maakte het er niet gemakkelijk op. Maar samen overwonnen ze alle dipjes en begin september liet Luyten nog weten dat Raes ‘de man van haar leven was’. Waarom de twee uit mekaar zijn gegaan is dan ook niet duidelijk.

Het bericht Frank Raes en Cath Luyten na veertien jaar huwelijk uit mekaar verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer