“Hazard is een duivel, de beste tegen wie ik speelde”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Gisteren werd de winnaar van de Gouden Bal bekendgemaakt. Die werd uiteindelijk gewonnen door Luka Modric. Eden Hazard was ook genomineerd en eindigde op de achtste plaats. Kylian Mbappé daarentegen eindigde als vierde. Maar desondanks heeft Hazard wel een bijzonder grote indruk gemaakt op de wereldkampioen.

“Hazard is de speler tegen wie ik gespeeld heb die het meeste indruk gemaakt heeft dit jaar”, steekt hij de loftrompet op in France Football. “Met België was hij in de halve finale van het WK tegen ons indrukwekkend, altijd met respect voor het spel. Als hij de bal moet afspelen omdat het spel daarom vraagt, dan doet hij dat zonder verpinken.”

“Hij is een duivel. Ik stond soms op vijf meter van hem en ik was verbluft door zijn snelheid van uitvoering, met de bal die altijd aan zijn voet kleeft. Hij houdt zijn hoofd altijd omhoog en neemt zo permanent informatie op. Er is geen ruimte die hij niet gezien heeft.”

Het bericht “Hazard is een duivel, de beste tegen wie ik speelde” verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANTWERP OP FACEBOOK!

FC ANTWERP OP TWITTER!