Marc Brys en zijn drie trouwe luitenanten: Bezus de “felbegeerde”, ‘Ice-Man’ en de “beste verdediger die ik getraind heb”

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie! Marc Brys heeft van Sint-Truiden een formidabele ploeg gemaakt. De Truienaars hebben zowel de scalp van Anderlecht als die van Antwerp beet. Het is te danken aan enkele van de Truiense sterkhouders. Zoals 'Ice-Man'.
facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANTWERP OP FACEBOOK!

FC ANTWERP OP TWITTER!