TRAINER SPREEKT! Rode Duivel maakt transfer in januari

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Het is nagenoeg zeker dat Dedryck Boyata deze wintermercato gaat vertrekken bij Celtic. De verdediger wou zijn sterke WK afgelopen zomer al verzilveren, maar de Schotse club toonde zich toen niet bereid om mee te werken. Nu heeft Celtic echter geen andere keuze: het contract van Boyata loopt na het seizoen en dus moet hij in januari verkocht worden om nog iets over te houden aan de verdediger. Tegenover The Scottish Sun bevestigde coach Brendan Rodgers dan ook dat zijn sterkhouder quasi zeker vertrekt.

En volgens de trainer zal Boyata weinig moeite kennen om een nieuwe club te vinden. “Door zo sterk te presteren heeft hij heel wat interesse in hem gecreëerd en dat is mooi voor hem. Sinds het gedoe van afgelopen zomer is hij fantastisch geweest voor ons. Bovendien zijn carrières erg kort. Hij is nu 28 jaar en zijn volgende contract wordt misschien het laatste grote contract uit zijn carrière. Het is dus normaal dat hij zijn tijd neemt en zijn opties afweegt. Maar ik heb er geen schrik voor dat dit een invloed op zijn prestaties zal hebben”, aldus Rodgers.

Onder meer het Engelse Fulham FC zou concrete interesse tonen, maar volgens zijn trainers hebben dus nog meer ploegen belangstelling. In de komende weken zullen ongetwijfeld nog meer namen opduiken …

Het bericht TRAINER SPREEKT! Rode Duivel maakt transfer in januari verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!