VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (Leuk voor de Beker van Belgie vanavond!)

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Deze week barst de strijd weer los in de Beker van Belgie. Zo spelen vanavond Kortrijk tegen Zulte Waregem en ontvangt AA Gent – Beerschot-Wilrijk! Wil jij deze potjes op een nog leukere manier beleven? Breng dan eens een bezoekje aan het wedkantoor van Unibet.BE. Zij hebben momenteel een leuke bonus lopen. Wanneer je nu vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan geven ze je maar liefst een 200% welkomstbonus tot 80 euro kado. Dit wil zeggen: Stort bijvoorbeeld 10 euro en speel dan met 30 euro!! Een leuke manier om te beginnen natuurlijk. Klik nu hier om een account aan te maken en zet je voetbalverstand om in winstgevende voorspellingen!

Het bericht <strong>VOETBALWEDDEN? Stort 10 en speel met 30euro bij UNIBET.BE! (Leuk voor de Beker van Belgie vanavond!) </strong> verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!