“Zou Pozuelo en Trossard hun twee graag in Anderlecht-shirt zien”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht verkeerd in een soort van crisis. Momenteel past de club veel jeugdig talent toe en dat is iets wat clubboegbeeld Paul van Himst alleen maar kan beamen.

Van Himst vindt het weliswaar een uitstekende zaak dat er kansen worden gegeven aan de eigen jeugd, maar minstens even belangrijk is het omringen van die jonge talenten. “Trebel en Kums kunnen dat doen, maar ik denk toch dat we de transfermarkt opmoeten. Als we na Nieuwjaar echt in de running willen blijven voor de titel dan moeten er een paar grote namen bijkomen. Ik zie geen grote leiders in deze ploeg”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Afgelopen zondag verloor RSCA in eigen huis van leider KRC Genk. Bij de Limburgers zag Van Himst alvast enkele spelers die hij graag bij zijn club zou zien spelen. “Genk is op dit moment de beste ploeg van de competitie, jongens als Trossard en Pozuelo zou ik graag in een Anderlechtshirt zien. Dat zijn jongens voor wie de Anderlechtfans naar het stadion komen. Alleen denk ik niet dat we ze nu nog kunnen betalen.”

Het bericht “Zou Pozuelo en Trossard hun twee graag in Anderlecht-shirt zien” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!