Blauw/Zwart STUNT! ‘Winterse transferstunt te pakken’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Het ziet ernaar uit dat Club Brugge deze winter gaat zorgen voor een transferstunt. Ze zijn namelijk erg dicht bij het aantrekken van Nabil Dirar. Volgens Turkse media stemde de vleugelspeler namelijk in met een transfer naar Blauw-Zwart, en zet hij met zekerheid straks zijn handtekening onder een contract in Jan Breydel. In januari zou Nabil Dirar dus terug op de Belgische velden te bewonderen moeten zijn.

Daarmee zou Club toch een mooie zaak doen, voor een speler met naam en faam. Bovendien komt hij al weken niet meer in actie bij Fenerbahce en lijkt hij niet al te veel te zullen kosten. Zijn transferwaarde ligt momenteel op 1,25 miljoen euro.

Het bericht Blauw/Zwart STUNT! ‘Winterse transferstunt te pakken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!