BREAKING: ‘Anderlecht wil in januari uitpakken met smaakmaker Jupiler Pro League’

Anderlecht wil deze wintermercato gaan toeslaan met de komst van een smaakmaker uit de eigen competitie. Zo weet Het Laatste Nieuws te melden dat ze graag de Peruviaan Christian Benevente willen inlijven. Smaakmaker van Sporting Charleroi.

Er is alleen wel een probleem. Trainer Felice Mazzu wil zijn spelmaker absoluut behouden en daarom zou manager Mehdi Bayat maar liefst 5 miljoen euro vragen. Anderlecht vindt dit echter te veel voor een speler die zich enkel in de Jupiler Pro League heeft bewezen en zou maximum tot 3 miljoen euro willen gaan.

Het bericht BREAKING: ‘Anderlecht wil in januari uitpakken met smaakmaker Jupiler Pro League’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!