BREAKING: “Real Madrid en Eden Hazard bereiken akkoord over transfer”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De transfer van Eden Hazard naar Real Madrid zou volgens het medium Onda Madrid al helemaal rond zijn. Het medium weet dat Hazard en Real al een onderling akkoord bereikt hebben voor een transfer in de zomer van 2019. Met Chelsea is er echter nog geen overeenkomst en de Blues zullen het de Madrilenen wellicht niet makkelijk maken. Ondanks dat Hazard straks nog maar een jaar contract heeft, zouden ze nog steeds 170 miljoen euro eisen.

Dat is veel te veel voor Real, maar dat heeft wel een plannetje om de prijs te drukken. Zo zouden ze Mateo Kovacic in de deal willen betrekken. De middenvelder wordt dit seizoen al uitgeleend aan Chelsea en heeft geen interesse om volgend seizoen naar Real terug te keren.

Het bericht BREAKING: “Real Madrid en Eden Hazard bereiken akkoord over transfer” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!