JACKPOT! ‘Club Brugge kan in januari absolute recordtransfer afsluiten’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge kan van de zomer weer flink cashen met de verkoop van een aantal spelers. Één speler om in de gaten te houden is toch zeker de Braziliaanse aanvaller Wesley Moraes. Arsenal-coach Unai Emery zou namelijk van hem gecharmeerd zijn.

De Spaanse trainer zou zelfs overwegen om komende winter al in actie te schieten voor de targetspits. Bovengenoemd medium meldt dat Club niet staat te springen om zijn sterkhouder zomaar te laten gaan, maar dat de landskampioen wel zal plooien bij een hoog bod. Wat dat betreft schat The Sun de transfersom op zo’n 15 miljoen pond, om en bij de 17 miljoen euro.

Het zou voor Blauw-Zwart een absolute recordtransfer zijn, na de slordige 15 miljoen euro die Brighton in 2017 betaalde voor José Izquierdo. Dat bedrag kan overigens nog stijgen als ook de andere gegadigden in actie schieten. Bovendien ziet Arsenal in Wesley vooral een aanwinst op de lange termijn. Een constructie waarbij de Braziliaan het seizoen op huurbasis afwerkt op Jan Breydel, is dus mogelijk ook een goede oplossing.

Het bericht JACKPOT! ‘Club Brugge kan in januari absolute recordtransfer afsluiten’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!