WOW!! Rode Duivel betaalt 175.000 euro na neusbreuk

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Een dikke boete voor een speler van de Rode Duivels. Yannick Carrasco moet namelijk diep in zijn buidel tasten wegens het breken van de neus van ploegmaat Jin Pengxiang. Volgens verschillende Chinese media heeft Carrasco nu een bedrag van 175.000 euro neergeteld, waarmee het incident uit de wereld is.

In augustus vond het incident op de training van Dalian Yifang plaats. Carrasco bood zijn ploeggenoot in eerste instantie een schadevergoeding van tienduizend euro, maar dat weigerde de Chinese verdediger. Hij spande een rechtszaak aan tegen de Belgisch international en als gevolg daarvan werd zijn paspoort voorlopig afgenomen. Daardoor kon Carrasco China niet uit en moest hij de interlands tegen IJsland en Zwitserland (2-0 overwinning en 5-2 nederlaag) aan zich voorbij laten gaan.

Dalian Yifang publiceerde vervolgens een video waarin Carrasco zijn excuses maakte. “Het gebeurde tijdens een training, toen het na een duel tot een klein opstootje kwam. Dat leidde tot de neusblessure van Jin Pengxiang. Ik wil me verontschuldigen bij hem. In het voetbal, vooral bij trainingen, kunnen zulke dingen gebeuren. Ik vind hem een sterke speler en heel goed persoon. Hopelijk herstelt hij snel.”

Het bericht WOW!! Rode Duivel betaalt 175.000 euro na neusbreuk verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!