‘Zware concurrentie voor Kevin de Bruyne na aankoop van topspeler’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De verwachting is dat Manchester City zich van de zomer weer flink wil gaan versterken deze zomer. Er is één speler die de aandacht van trainer Pep Guardiola flink heeft getrokken. En dat is Ajax-speler Frenkie de Jong.

Dit zou flinke concurrentie betekenen op het middenveld voor Kevin de Bruyne. Naast City zijn ook FC Barcelona en Real Madrid voor hem in de markt. Oefenmeester Josep Guardiola wil graag aan de slag gaan met de Ajacied en heeft naar verluidt 80 miljoen euro of zelfs meer over voor zijn handtekening.

Het bericht ‘Zware concurrentie voor Kevin de Bruyne na aankoop van topspeler’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!