‘Nieuwe Rode Duivel voor Anderlecht’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Aankomend weekend speelt Anderlecht in eigen huis tegen Sporting Charleroi. Een mooie mogelijkheid om eens naar Christian Benevente te kijken. Hij staat in de belangstelling van Paars/Wit. Maar ook naar de verrichtingen van Albert Sambi Lokonga.

facebook DAG 6! Schrijf je in en doe mee met een Poker freeroll van €3000!!!!

De jongeling is helemaal terug bij Paars-Wit, mede door blessureleed in het middenveld. Vanaf het moment dat hij opnieuw zijn kans kreeg, in de uitwedstrijd bij Waasland-Beveren, toonde hij echter meteen zijn onmiskenbare klasse.

Het goudhaantje van Anderlecht wordt dan ook een zeer grote toekomst voorspeld. Mogelijk kunnen de Rode Duivels daar straks mee van profiteren. Lokonga, die ook over de Congolese nationaliteit beschikt, stelt namelijk in Het Nieuwsblad dat hij eerder voor het nationale team van België zou kiezen.

Het bericht ‘Nieuwe Rode Duivel voor Anderlecht’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!