‘Youri Tielemans kan erg fraaie wintertransfer maken’

Youri Tielemans is niet gelukkig bij AS Monaco. De club hikt aan tegen degradatie en het liefst zou hij vertrekken uit het prinsendom. Juventus werd al genoemd, maar volgens Calciomercato zou ook AS Roma zijn zinnen op Tielemans hebben gezet. Sportieve baas Monchi wil komende winter absoluut een nieuwe middenvelder aantrekken gezien de blessuregevoeligheid bij Daniele De Rossi. En daarvoor lonkt de Spanjaard vooral naar de Benelux.

facebook DAG 6! Schrijf je in en doe mee met een Poker freeroll van €3000!!!!

Ook Razvan Marin (Standard), Donny van de Beek (Ajax) en Pablo Rosario (PSV) zouden gevolgd worden, maar in hun geval lijkt een wintertransfer veel minder realistisch. Tielemans zou wel kunnen vertrekken in januari, maar dan wel mits een correcte transfersom. En volgens eerdere berichten zou Monaco de 25 miljoen euro die het destijds aan Anderlecht overmaakte, grotendeels willen recupereren.

Het bericht ‘Youri Tielemans kan erg fraaie wintertransfer maken’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!