Kost brief van Marc Coucke Anderlecht miljoenen?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht-voorzitter Marc Coucke stuurde onlangs een brief naar de makelaars om hun betalingen voorlopig stop te zetten. Dat viel uiteraard niet in goede aarde bij de betrokken makelaars. “Velen van ons kregen die brief waarin hij liet weten dat Anderlecht de betaling van makelaarscommissies even stopzette nu het voetbalschandaal is losgebarsten. Ik vind het logisch voor verdachte makelaars, maar het was onhandig om alle makelaars over dezelfde kam te scheren”, verklaart Nenad Petrovic, de CEO van de nieuw opgerichte Belgian Federation of Football Agents, in Het Nieuwsblad.

facebook DAG 7! Schrijf je in en WIN je deel van €10.000 met Slots!!!!!

Hij waarschuwt bovendien dat Coucke zichzelf weleens in de voet geschoten kan hebben. “Het kan ook een sneeuwbaleffect hebben. Als Wolverhampton bijvoorbeeld nog transfergeld moet betalen aan Anderlecht voor Dendoncker en het merkt dat de mensen die de deal regelden niet meer correct betaald worden, dan kunnen de Engelsen ook weigeren om te betalen aan Anderlecht. Makelaars en clubs moeten constructief samenwerken.”

Het bericht Kost brief van Marc Coucke Anderlecht miljoenen? verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!