‘Thierry Henry wil in januari twéé smaakmakers uit Jupiler Pro League halen’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De nieuwbakken Monaco-trainer wil de komende wintermercato twee spelers uit de Jupiler Pro League halen. Het was al langer bekend dat de club een oogje had laten vallen op Leandro Trossard en Wesley Moraes, maar blijkbaar is die interesse behoorlijk concreet.

facebook DAG 7! Schrijf je in en WIN je deel van €10.000 met Slots!!!!!

KRC Genk en Club Brugge kunnen zich dus mogelijk aan een bod uit het Prinsdom verwachten, of het ook tot een transfer zal komen valt te betwijfelen. Bij Trossard lijkt het immers niet de bedoeling om tijdens de winter te vertrekken, pas na het seizoen is een transfer aan de orde. Bij Wesley heerst er dan weer heel wat concurrentie, bovendien zal Club hem enkel laten gaan bij een hóóg bod.

Het bericht ‘Thierry Henry wil in januari twéé smaakmakers uit Jupiler Pro League halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!