Vincent Kompany duidt de reden aan waarom Eden Hazard dit seizoen ontploft

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Eden Hazard is dit seizoen weer helemaal los. Hij scoorde al zevenmaal voor Chelsea en gaf zes assists. Daarmee is hij een stuk efficienter dan de afgelopen seizoenen.

Volgens Kompany heeft de aanstelling van Maurizio Sarri bij Chelsea alles te maken met de ontbolstering van Hazard. “Ik denk dat Hazard een aanvallende trainer nodig had. Ik kan me niet herinneren dat hij veel aanvallende trainers gehad heeft in zijn carrière. Bij welke club hij dan ook zit, hij heeft zo’n trainer nodig om het beste uit hem te halen. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor hem”, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

facebook DAG 7! Schrijf je in en WIN je deel van €10.000 met Slots!!!!!

“Chelsea is één van de opwindendste teams in de Premier League dit jaar. Kijk naar de manier waarop ze proberen op te bouwen, de manier waarop ze door het midden proberen te gaan. Met het talent dat zij voorin hebben lopen, kan je alleen maar zeggen dat ze the real deal zijn. En dat is wat hun spel zo leuk maakt om naar te kijken. Het zal een goede wedstrijd worden.”

Het bericht Vincent Kompany duidt de reden aan waarom Eden Hazard dit seizoen ontploft verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!