WOW! ‘Club Brugge gaat voor vijf transfers volgende maand!’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge gaat deze wintermercato voor heel wat nieuw bloed. Zo zouden ze al vijf nieuwe potentiele versterkingen op het oog hebben. Absolute prioriteit is een targetspits, want als Wesley niet in januari al vertrekt, is hij in juni zeker weg.

facebook DAG 7! Schrijf je in en WIN je deel van €10.000 met Slots!!!!!

Verder zou Club ook nog speuren naar een creatieve flankverdediger, een uitvoetballende centrale verdediger en een nummer tien. Daarmee lijkt het ook al te anticiperen op een mogelijk vertrek van kersverse internationals Danjuma, Mechele en Vanaken. Ook een box-to-box-middenvelder stond op het lijstje, maar gezien de recente bloedvorm van Sofyan Amrabat is die positie mogelijk minder prioritair.

Het bericht WOW! ‘Club Brugge gaat voor vijf transfers volgende maand!’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!