‘Chelsea wil Rode Duivel wegkapen bij concurrent Manchester United’

facebook UNIBET ADVENT KALENDER! Schrijf je in en ontvang tot 24 december iedere dag een nieuwe promotie!

Chelsea ziet wel iets in een overname van een Rode Duivel van Manchester United. De The Daily Express weet te melden dat The Blues actie willen ondernemen als de spits wilt vertrekken. De Blues hengelden in de zomer van 2017 al nadrukkelijk achter een terugkeer. Zijn toenmalige makelaar Mino Raiola begeleidde hem toen echter naar United.

facebook DAG 8! WIN tickets voor Club Brugge – Genk!!!!!

Als alternatief kwam Chelsea bij Alvaro Morata uit, maar de Spanjaard kon ondanks een veelbelovende start niet voldoen aan de vereisten. Zijn doublure Olivier Giroud is na het seizoen dan weer einde contract en dus zouden de Londenaren de markt al aan het afspeuren zijn naar een nieuwe spits, Lukaku staat daarbij dus alvast op de lijst.

Het bericht ‘Chelsea wil Rode Duivel wegkapen bij concurrent Manchester United’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.


facebook BUITENKANSJE!! WED EN KIJK LIVE NAAR ALLE WEDSTRIJDEN UIT DE JUPILER PRO EN PROXIMUS LEAGUE DIT SEIZOEN BIJ UNIBET!!! (+ 200% WELKOMSTBONUS TOT 80EURO!!)! KLIK HIER OM JE VRIJBLIJVEND IN TE SCHRIJVEN! facebook

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
STORT 10 en SPEEL MET 30EURO!!!

LIKE ANTWERP OP FACEBOOK!

FC ANTWERP OP TWITTER!