‘Chelsea wil Rode Duivel wegkapen bij concurrent Manchester United’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Chelsea ziet wel iets in een overname van een Rode Duivel van Manchester United. De The Daily Express weet te melden dat The Blues actie willen ondernemen als de spits wilt vertrekken. De Blues hengelden in de zomer van 2017 al nadrukkelijk achter een terugkeer. Zijn toenmalige makelaar Mino Raiola begeleidde hem toen echter naar United.

facebook DAG 8! WIN tickets voor Club Brugge – Genk!!!!!

Als alternatief kwam Chelsea bij Alvaro Morata uit, maar de Spanjaard kon ondanks een veelbelovende start niet voldoen aan de vereisten. Zijn doublure Olivier Giroud is na het seizoen dan weer einde contract en dus zouden de Londenaren de markt al aan het afspeuren zijn naar een nieuwe spits, Lukaku staat daarbij dus alvast op de lijst.

Het bericht ‘Chelsea wil Rode Duivel wegkapen bij concurrent Manchester United’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!