Roman Bezus laat zich uit over interesse Standard en Anderlecht

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Sterkhouder van Sint-Truiden Roman Bezus mag zich in de belangstelling heugen van zowel Standard Luik als Anderlecht. Ook enkele Nederlandse club dingen naar zijn handtekening.

Maar in Het Belang van Limburg nuanceert hij. “Ik werk sinds september met Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne. Ik heb hem expliciet gevraagd mij enkel te contacteren als er concrete dingen zijn. Ik heb nog niks gehoord, ik zweer het.”

facebook DAG 8! WIN tickets voor Club Brugge – Genk!!!!!

STVV kan echter nog een optie in zijn contract lichten, waardoor hij langer op Stayen vastligt. Maar dan zou zijn loon wel flink moeten stijgen. “Ik zit nu niet in de top vijf van de grootverdieners bij STVV. Misschien zelfs niet in de top tien. Als die optie gelicht wordt, ga ik inderdaad meer verdienen. Maar ook geen stukken van mensen. Ik denk wel dat ik een financiële stap vooruit mag claimen als ik dit niveau aanhoud. Ik ben trouwens 28 jaar, hé.”

Het bericht Roman Bezus laat zich uit over interesse Standard en Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Roman Bezus laat zich uit over interesse Standard en Anderlecht

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Sterkhouder van Sint-Truiden Roman Bezus mag zich in de belangstelling heugen van zowel Standard Luik als Anderlecht. Ook enkele Nederlandse club dingen naar zijn handtekening.

Maar in Het Belang van Limburg nuanceert hij. “Ik werk sinds september met Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne. Ik heb hem expliciet gevraagd mij enkel te contacteren als er concrete dingen zijn. Ik heb nog niks gehoord, ik zweer het.”

facebook DAG 8! WIN tickets voor Club Brugge – Genk!!!!!

STVV kan echter nog een optie in zijn contract lichten, waardoor hij langer op Stayen vastligt. Maar dan zou zijn loon wel flink moeten stijgen. “Ik zit nu niet in de top vijf van de grootverdieners bij STVV. Misschien zelfs niet in de top tien. Als die optie gelicht wordt, ga ik inderdaad meer verdienen. Maar ook geen stukken van mensen. Ik denk wel dat ik een financiële stap vooruit mag claimen als ik dit niveau aanhoud. Ik ben trouwens 28 jaar, hé.”

Het bericht Roman Bezus laat zich uit over interesse Standard en Anderlecht verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!