‘Ousmane Dembélé maakt zich onmogelijk na zovéélste incident bij Barça’

De overgang van Ousmane Dembele naar FC Barcelona is nog niet een succes gebleken. Sinds zijn komst is hij constant in opspraak vanwege gedragsproblemen. Ook vandaag was het weer raak. Barça neemt het woensdag in de Champions League op tegen Tottenham en dus stond zondag een gezamenlijke uitlooptraining op het programma. Die ging van start om 11u voormiddag, maar volgens diverse Spaanse media was Dembélé in geen velden of wegen te bespeuren. RAC 1 meldt dat de Fransman zich uiteindelijk pas rond 13u meldde op het trainingscentrum.

facebook VANDAAG DAG 9! Verdien een €5 free bet met Live Casino!!!!!

De 21-jarige zou zich hebben verslapen. Toen hij arriveerde heeft hij zich naar verluidt geëxcuseerd voor de volledige kleedkamer. Voor Dembélé is het echter het zoveelste incident op korte termijn. Hij kwam al meermaals te laat op de afspraak en was tijdens één van de oefensessies zelf volledig spoorloos, ook toen had hij zich verslapen en zijn smartphone vergeten aan te zetten.

Het bericht ‘Ousmane Dembélé maakt zich onmogelijk na zovéélste incident bij Barça’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer