BREAKING: Hommeles bij Anderlecht: Vanhaezebrouck zet duo uit selectie

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht speelde gisteren met 1-1 gelijk tegen Charleroi. Het ontbrak de ploeg aan creativiteit en juist daarom had de inbreng van Zakaria Bakkali belangrijk kunnen zijn. Het Nieuwsblad meldt nu dat Bakkali, alsook Kenny Saief, uit de wedstrijdselectie waren gezet door trainer Hein Vanhaezebrouck. Het duo had immers een gebrek aan concentratie en motivatie vertoont op training en moest daarvoor een zware tol betalen.

facebook VANDAAG DAG 10! Unibet verdeelt €10.000 op slots!!!!!

Donderdag speelt Paars-Wit een compleet overbodige Europese wedstrijd in Zagreb, het is afwachten of het duo dan een nieuwe kans zal krijgen. “Sommigen maakten mijn keuze gemakkelijk, want ze gaven een gedemotiveerde indruk op training. Iedereen moet honger tonen. Als je dan mentaal niet present bent op training dan draag je daar de gevolgen van”, verklaarde Vanhaezebrouck achteraf.

Het bericht BREAKING: Hommeles bij Anderlecht: Vanhaezebrouck zet duo uit selectie verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!