‘Manchester United geeft fiat voor transfer van Rode Duivel’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Manchester United hoopt zich op korte termijn te gaan versterken met de komst van een Rode Duivel. Ze willen centrale verdediger Toby Alderweireld namelijk graag naar Old Trafford halen.

facebook VANDAAG DAG 10! Unibet verdeelt €10.000 op slots!!!!!

fgelopen zomer zou Man Utd dus een transfer van Alderweireld geweigerd hebben, maar uitstel hoeft geen afstel te betekenen. Volgens The Sun kreeg Jose Mourinho groen licht van het Man Utd-bestuur om een nieuwe centrale verdediger binnen te halen, met Toby Alderweireld als absolute prioriteit.

Daarover zou een akkoord zijn gevonden tussen het bestuur en de Portugese manager, zo meldt het Engelse dagblad. Naar verluidt zou de Rode Duivel echter wel zo’n kleine 45 miljoen moeten kosten. Of The Mancunians dat bedrag daadwerkelijk gaan ophoesten, valt af te wachten, daar de verdediger zijn contract afloopt op het eind van dit seizoen.

Het bericht ‘Manchester United geeft fiat voor transfer van Rode Duivel’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!