Ruud Vormer luidt alarmbel: “Maakte ik nog nooit mee bij Club Brugge”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Afgelopen vrijdag kreeg Club Brugge een zware klap te verduren door met 2-1 te verliezen van Waasland-Beveren. Vooral de manier waarop Blauw-Zwart ten onder ging deed pijn aan de ogen.

Een gebrek aan inzet, tempo, grinta, … alles wat Club de voorbije maanden zo sterk maakte, mankeerde vrijdagavond op de Freethiel. En het was niet de de eerste keer dit seizoen dat de ploeg zo’n non-match speelde tegen een kleinere ploeg, terwijl het in de toppers en in de Champions League doorgaans wel een sterke indruk achter laat. Een aantal spelers lijkt het dan ook moeilijk te hebben om zich nog op te laden voor de kleinere wedstrijden.

facebook VANDAAG DAG 10! Unibet verdeelt €10.000 op slots!!!!!

Iets wat niet alleen coach Ivan Leko, die deze problematiek vrijdag zelf aanhaalde, dwarszit. Ook aanvoerder Ruud Vormer toont zich scherp voor een aantal van zijn ploegmaats. “Onze wisselvalligheid is extreem. Bij mij speelt het verschil tussen de competitie en de Champions League alleszins niet. Maar blijkbaar zijn de wedstrijden in eigen land tegenwoordig moeilijker dan die in Europa. Tijdens mijn periode bij Club Brugge maakte ik dit nog mee”, luidt hij de alarmbel bij Het Nieuwsblad.

Het bericht Ruud Vormer luidt alarmbel: “Maakte ik nog nooit mee bij Club Brugge” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!