Diego Simeone onder indruk van Bruggeling: “Noteerde zijn naam in een lijstje”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vanavond staat de wedstrijd Club Brugge – Atletico Madrid op het programma. Deze pot zal gevolgd worden door heel wat clubs. Zo was er in de dinsdageditie van het Spaanse Marca een artikel geweid aan Wesley. Ze vergelijken de Braziliaanse beer met die andere bonk die bij Atlético speelt, Diego Costa. “Naast hun Braziliaanse nationaliteit delen beide spitsen ook een indrukwekkende fysiek. Simeone heeft zijn naam in het rood genoteerd als grootste dreiging bij Club Brugge.”

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

“Het is geen toeval dat de twee grootste competities ter wereld op hem wachten. In Spanje wil Real Betis hun scoringsprobleem oplossing met de komst van Wesley. In Engeland is Arsenal-trainer Emery wild van hem.”

Het bericht Diego Simeone onder indruk van Bruggeling: “Noteerde zijn naam in een lijstje” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!