Eden Hazard haalt uit naar Chelsea-supporter na match tegen Man City

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Afgelopen weekend wist Chelsea te winnen van Manchester City. Na de wedstrijd werd bekend dat Raheem Sterling racistisch zijn bejegend door enkele fans van de Blues. Eden Hazard neemt het nu op voor zijn collega.

“Ik steun hem, want om eerlijk te zijn is Sterling een fantastische speler. Ik denk dat het onderzocht wordt, dus we weten niet wat er kan gebeuren. De beschuldigden worden fans genoemd, maar voor mij zijn dat geen fans. Ik denk dat de echte Chelsea-fans hun club toezingen en gewoon genieten van de wedstrijd”, verklaart Hazard aan de Britse pers.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

“Ik steun Raheem en dit soort van racisme kan niet getolereerd worden in het stadion. Als hij iets te zeggen heeft, zegt hij het ook. Als ik als speler in zo’n situatie zou komen, zou ik ook iets zeggen. Het gebeurt soms in het voetbal. Niet alleen in Engeland, maar overal. Het moet stoppen.”

Het bericht Eden Hazard haalt uit naar Chelsea-supporter na match tegen Man City verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!