‘FC Barcelona wil wel degelijk Vincent Kompany binnen halen’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

In de zoektocht naar defensieve versterking is FC Barcelona uitgekomen bij Vincent Kompany. Hij is op het tweede plan beland bij Manchester City.

De geruchten over Kompany en Barcelona dateren al van enkele weken geleden, maar volgens The Sun is de interesse van Barça wel degelijk concreet. Zij kregen extra informatie van een anonieme bronnen binnen Manchester City.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

“Het gerucht dat Barcelona interesse heeft in Kompany doet hier al een tijdje de ronde. Vinnie is gelukkig met de situatie en laat alles op zijn beloop en zal later beslissen. Hij heeft alvast een ‘job voor het leven’ binnen de City Football Group als hij stopt met voetballen. Hij is echter van mening dat hij nog enkele jaren kan voetballen, maar Barcelona is alvast één van de ploegen die interesse heeft.”

Het bericht ‘FC Barcelona wil wel degelijk Vincent Kompany binnen halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!