Marc Degryse: “Ik houd mijn hart vast voor Club Brugge en Anderlecht”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Analist Marc Degryse vreest voor Club Brugge en Anderlecht. De clubs staan momenteel onder KRC Genk en Royal Antwerp en het is nog maar de vraag of ze die clubs nog voorbij zullen gaan in de competitie.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

“Ik houd mijn hart vast voor Club Brugge en Anderlecht”, schrijft de analist in Sport/Foot Magazine. “Ook al zijn er veel afwezigen, verliezen tegen Atletico Madrid is een schande. En Anderlecht blijft spelen op zijn Anderlechts. Daarmee bedoel ik dat die ploeg geen hele wedstrijd op niveau kan blijven. Als je tegen Charleroi voorstaat en de hele tweede helft beter bent, dan mag je niet opnieuw jezelf in de voet schieten in de laatste minuten en de match met één punt beëindigen.”

“Het ontbrak hen nog maar eens aan sérieux, professionalisme en efficiëntie. Na achttien speeldagen wachten we nog altijd op een referentiematch van Paars-Wit, een overwinning zonder discussie tegen een goede tegenstander. Voor Club en Anderlecht is er maar één codewoord tot het begin van 2019: overleven en de schade beperken.”

Het bericht Marc Degryse: “Ik houd mijn hart vast voor Club Brugge en Anderlecht” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!