ONTHULLING: ‘Dit gaat Standard Luik doen tijdens de wintermercato’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Met een achtste plaats in de Pro League doet Standard Luik het dit seizoen povertjes. De vraag is dan ook of er versterking komt in de winter. Algemeen directeur Alexandre Grosjean doet de transferplannen uit de doeken.

“De wintermercato zal niet al te druk zijn”, voorspelt algemeen directeur Alexandre Grosjean bij RTBF. “We hebben niet de intentie om de kern in januari af te slanken, maar als er zich een opportuniteit voordoet, zal die geanalyseerd worden. Op korte termijn zijn onze belangrijkste doelstellingen de Europa League en de drie matchen die ons voor de winterstop nog resten in de competitie.”

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

“De kern is sterk en we kunnen met vertrouwen uitkijken naar de komende wedstrijden. Elke speler weet wat hij aan de ploeg kan bijdragen. We hebben een project op lange termijn en daar werken we elke dag samen aan. Michel Preud’homme en zijn staf leveren fantastisch werk. Het doel is om zo snel mogelijk Play-Off I te bereiken. Maar als dat niet lukt, sluit Standard de deuren niet. We zien alleen maar positieve signalen op dit moment.”

Het bericht ONTHULLING: ‘Dit gaat Standard Luik doen tijdens de wintermercato’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!