Racing Genk vecht dit seizoen voor 45 miljoen euro

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Het gaat Racing Genk de laatste jaren voor de wind. Met goede spelersverkopen is de kans inmiddels flink gevuld. Maar nu kunnen ze ook op een ander vlak gaan oogsten.

Genk doet mee voor de titel en die levert ruim 30 miljoen euro op aan Champions League-gelden. Daarnaast is er nog de Beker van België en een beker levert volgens Het Belang van Limburg nog eens 5 miljoen euro op. Genk speelt tegen Sarpsborg ook voor Europese overwintering en als het dat kan bewerkstelligen, komt er sowieso in totaal al 8,5 miljoen euro binnen van de UEFA.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

Dat bedrag kan dan nog flink stijgen als Genk Europees nog verder kan doorstoten. Genk speelt dus voor 45 miljoen euro en mogelijk zelfs meer, koppel daaraan de verkoop van spelers als Sander Berge, Leandro Trossard en mogelijk nog een aantal anderen en Genk kan een financieel geweldig jaar voor de boeg hebben. Maar dan moet wel alles meezitten…

Het bericht Racing Genk vecht dit seizoen voor 45 miljoen euro verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!