Roberto Martinez verplichtte Rode Duivel om bij te trainen… maar dat brak hem zuur op in de Premier League

Dit seizoen kampt Romelu Lukaku nog al met wat pijntjes. Er is nu een onthulling over het afgelopen WK in Rusland. Hij werd toen namelijk verplicht om extra te trainen in de fitness om mes scherp aan de aftrap te staan voor de wereldbeker.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

Dit weet The Guardian te melden. “Een klein beetje spieren, ja. Het was op de Wereldbeker. Ik voelde me goed daar en ik denk dat ik er goed speelde, maar wanneer ik terugkeerde naar Engeland was het een andere stijl. In de Premier League kan ik niet spelen met dezelfde hoeveelheid spieren als bij de nationale ploeg. Ik moest spieren kwijtraken. Ik ging dus niet meer naar de fitness, dronk veel water en at veel vis en groenten, dat helpt.”

Het bericht Roberto Martinez verplichtte Rode Duivel om bij te trainen… maar dat brak hem zuur op in de Premier League verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!