“Royal Antwerp FC is het Racing Genk van morgen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Royal Genk presteert al voor het tweede jaar op rij uitstekend in de Jupiler Pro League. Ze staan momenteel op een tweede plaats met vier punten achterstand op koploper KRC Genk. Analist Marc Degryse ziet gelijkenissen tussen de Great Old en de troepen van Philippe Clement.

“Antwerp is het Genk van morgen”, stelt Marc Degryse in Sport/Foot Magazine. “Antwerp is niet meer een ploeg die in eerste instantie probeert de tegenstander het voetbal te beletten, maar probeert zelf zijn spel op te leggen. Met het werk dat Paul Gheysens en Luciano D’Onofrio verzet hebben – en met hun financiële middelen. Kan Antwerp zich voor jaren aan de top van het Belgische voetbal installeren.”

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

“Ik zie gelijkenissen met Genk. En als een traditieclub uit de vergeetput terugkeert naar de top, is dat altijd goed voor het Belgische voetbal. D’Onofrio en Laszlo Bölöni kunnen zich vandaag in ieder geval niet meer verstoppen. Europees voetbal is het minimum waarop Antwerp moet mikken.”

Het bericht “Royal Antwerp FC is het Racing Genk van morgen” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!