VANAVOND CLUB BRUGGE – ATLETICO MADRID! Bookmaker schat Brugse kansen in!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vanavond speelt Club Brugge haar laatste wedstrijd in de poulefase van de Champions League tegen Atletico Madrid. Ivan Leko moet het doen zonder een aantal basisspelers maar ook Atletico is gehavend. Zo zijn Costa, Savic, Hernandez en Juanfran niet inzetbaar.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

Volgens bookmaker Unibet.BE is Altletico favoriet om deze wedstrijd te winnen. De quote hiervoor is 1,68. Mocht je inzetten op winst voor Club Brugge dan kun je 5,75 keer je inzet terugverdienen. Speciaal voor de Champions League heeft Unibet.BE een leuke actie opgezet. Indien jouw voorspelling helemaal correct blijkt, kan je tot maar liefst 50.000 euro winnen. En wanneer niemand de hoofdprijs pakt, maak je als leider op het pronobord nog steeds kans op 10.000 euro. Alle info en voorwaarden voor deze actie vind je via deze link.

Het bericht VANAVOND CLUB BRUGGE – ATLETICO MADRID! Bookmaker schat Brugse kansen in! verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!