‘Marc Coucke wil onverwachte naam naar Anderlecht halen’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Marc Coucke wil Anderlecht weer naar successen leiden. Daarvoor zal wel de financiele huishouding wel op orde moeten zijn. De uitgaven zullen moeten dalen en de inkomsten zullen omhoog moeten.

Coucke zou dan ook een kapitaalsverhoging willen doorvoeren. Daarvoor zou hij steeds meer steun vinden bij de aandeelhouders. Enkel over de positie van Claire en Julie Vanden Stock, de twee dochters van Roger zijn goed voor 5 procent van de aandelen, bestaat nog wat twijfel. De kans immers reëel dat zijn hun aandelen verkopen.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

En dat geval zal Coucke proberen om nieuwe investeerders aan te trekken en volgens Het Laatste Nieuws mikt hij daarvoor op een opvallende naam. Zo zou Wouter Vandenhaute in beeld zijn als potentiële investeerder. De Woestijnvis-baas wou de club vorig jaar zelf nog kopen, maar Coucke was hem toen voor. Nu trekt hij mogelijk alsnog naar de recordkampioen, al is dat voorlopig nog zeer voorbarig.

Het bericht ‘Marc Coucke wil onverwachte naam naar Anderlecht halen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!