WOW! ‘Real Madrid valt steil achterover bij vraagprijs Eden Hazard’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Real Madrid wil Eden Hazard graag overnemen van Chelsea maar zullen daar wel de hoofdprijs voor moeten betalen. Volgens het Spaanse OK Diario is Hazard zelfs al persoonlijk rond met Real, maar die informatie lijkt erg voorbarig. En moest het gerucht toch kloppen, zullen eerst de clubs nog tot een akkoord moeten komen. Iets wat niet voor de hand blijkt te liggen. Hazard mag komende zomer dan wel zijn laatste contractjaar ingaan, de Blues willen hem niet zomaar laten gaan. Volgens Sky Sports via The Express vragen de Londenaren maar liefst 150 miljoen pond, een slordige 165 miljoen euro.

facebook VANAVOND CHAMPIONS LEAGUE! WIN €50.000 met je gratis voorspelling op deze wedstrijden!!! WOW!!

Een vraagprijs die Real uiteraard deed schrikken. De Koninklijke had naar verluidt gehoopt om de deal af te ronden voor zo’n 70 miljoen euro, er zal dus eerst nog een stevig potje onderhandeld moeten worden.

Het bericht WOW! ‘Real Madrid valt steil achterover bij vraagprijs Eden Hazard’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!