DEFINITIEF: Marc Coucke stelt alweer nieuwe pion aan

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Marc Coucke heeft weer een nieuwe pion aangesteld bij Anderelecht. Zo is er een nieuwe Head of Sales, Marketing en Communicatie voorgesteld.

“Gisteren nam Marc Coucke, voorzitter van RSC Anderlecht, tijdens het galadiner in Zagreb in aanwezigheid van de partners en de pers afscheid van Matthijs Keersebilck. Hij geeft in januari de fakkel van Head of Sales, Marketing en Communicatie door aan Emmanuel Rutsaert”, laat Paars-Wit weten in een persbericht.

facebook VANDAAG DAG 13! BUITENKANSJE!!

Rutsaert was het voorbije anderhalf jaar al werkzaam bij Anderlecht als Sponsorship & Hospitality Manager. “Er staat vandaag een sterk commercieel team, een team waar ik met plezier anderhalf jaar deel van heb uitgemaakt. Nu is het aan mij om de ploeg te leiden en verder te laten groeien. Het wordt een uitdaging, maar één waar ik met veel plezier naar uitkijk”, reageert hij op de clubwebsite.

Het bericht DEFINITIEF: Marc Coucke stelt alweer nieuwe pion aan verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!