“Roberto Martinez prees me aan bij Bayat”

Sinds deze zomer speelt David Henen weer op de Belgische velden. Dit komt mede door Roberto Martinez. Zijn vroegere trainer bij Everton.

facebook VANDAAG DAG 13! BUITENKANSJE!!

“Martinez kende mijn situatie en hij telefeneerde naar Mehdi Bayat, op zijn eigen initiatief. Nadien contacteerde die mij en hij vertelde mij dat hij had gehoord dat ik een gek was. Martinez wist hem te overtuigen dat dit niet klopte, dus mijn verleden was geen obstakel voor Charleroi. Ik wil mij nu van dat imago verlossen en dat was ook een grote motivatie om terug te keren naar België”, zegt de ex-speler van Standard en Anderlecht aan La Dernière Heure.

Het bericht “Roberto Martinez prees me aan bij Bayat” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!