‘Rode Duivel kan Anderlecht helpen met toptransfer’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht zinspeelt op versterking. En daarmee kan Rode Duivel Thorgan Hazard de club een handje helpen. Liverpool aast namelijk op hem en dat kan positief gaan uitwerken voor Paars/Wit. Een komst van de Rode Duivel zou volgens hen ook een zeker einde betekenen van Lazar Markovic bij The Reds, al leek dat al even vast te staan.

facebook VANDAAG DAG 13! BUITENKANSJE!!

Door de Serviër te laten gaan, zou Liverpool echter een brok loonlast kunnen lossen. Markovic heeft namelijk wel nog steeds een deftig contract op Anfield. Daarbovenop is het daarmee een buitenlandse speler armer, en komt er plaats voor een nieuwe.The Reds zouden Markovic deze winter absoluut willen lozen, wat mogelijk kansen biedt voor Anderlecht.

Hij zou dan kunnen op te halen zijn voor een prikje, en van andere (concrete) interesse in Markovic is momenteel geen sprake meer. Mogelijk struikelblok zou de flankaanvaller zelf kunnen zijn, die uiteraard akkoord zou moeten gaan met een flinke loonsverlaging. Indien er zich echter geen andere mogelijkheden voordoen, is dit allesbehalve onmogelijk. Bovendien weet Markovic waar hij terecht zal komen.

Het bericht ‘Rode Duivel kan Anderlecht helpen met toptransfer’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!