Bölöni ziet één belangrijke speler terugkeren, andere moet zelfs vrezen voor topper tegen Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Hoe zit het met de blessures bij Antwerp? Laszlo Bölöni moest vorig weekend al redelijk wat belangrijke spelers missen, maar loste dat perfect op. Eén van de geblesseerden is terug, voor een andere wordt zelfs Club Brugge moeilijk.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Bölöni ziet één belangrijke speler terugkeren, andere moet zelfs vrezen voor topper tegen Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Hoe zit het met de blessures bij Antwerp? Laszlo Bölöni moest vorig weekend al redelijk wat belangrijke spelers missen, maar loste dat perfect op. Eén van de geblesseerden is terug, voor een andere wordt zelfs Club Brugge moeilijk.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!