Lokeren heeft niet langer het beste veld, de akker van Anderlecht is zelfs niet het dieptepunt in eerste klasse

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De voorbije weken was er heel wat te doen over het barslechte veld van Anderlecht en dus is het hoog tijd om eens te kijken hoe de terreinen in de Jupiler Pro League het er dit seizoen vanaf brengen. Paars-wit staat niet eens laatste in de stand.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Lokeren heeft niet langer het beste veld, de akker van Anderlecht is zelfs niet het dieptepunt in eerste klasse

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De voorbije weken was er heel wat te doen over het barslechte veld van Anderlecht en dus is het hoog tijd om eens te kijken hoe de terreinen in de Jupiler Pro League het er dit seizoen vanaf brengen. Paars-wit staat niet eens laatste in de stand.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!