BUTENKANSJE VOOR ANDERLECHT: Twee ervaren toppers plots transfervrij’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Als Anderlecht er snel bij is dan zouden ze twee ervaren spelers kunnen contracteren. De toekomst van Pepe en Ryan Babel lijkt niet bij Besiktas te liggen. Verschillende Turkse media melden dat het contract van eerstgenoemde reeds is ontbonden. In de aankomende dagen zou hetzelfde gaan gebeuren met de verbintenis van Babel.

facebook VANDAAG DAG 16! 25% extra winst met Man United – Liverpool!!! BUITENKANSJE

De Nederlander raakte onlangs in opspraak, na een ruzie met een supporter op social media. Er werd al een tijdje gespeculeerd over een naderend vertrek van de voormalige Ajacied (31); de vermeende contractontbinding van de 35-jarige Pepe is verrassender te noemen.

Het bericht BUTENKANSJE VOOR ANDERLECHT: Twee ervaren toppers plots transfervrij’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!