‘Manchester City wil speler bij Anderlecht stallen’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Manchester City wil een jonge speler stallen bij Anderlecht. Naar verluidt gaat het om het 18-jarig supertalent Ozan Kabak die nu nog onder contract staat bij Galatasaray. Volgens Turkse media is Manchester City de grootste kandidaat om de centrale verdediger binnen te halen.

facebook VANDAAG DAG 16! 25% extra winst met Man United – Liverpool!!! BUITENKANSJE

Volgens The Mirror wil City 22 miljoen euro neertellen voor Kabak, maar wil het de Turkse jeugdinternational bij een andere club ervaring laten opdoen. Volgens Turkse media zou Manchester City aan Anderlecht denken om dat te verwezenlijken.

Het bericht ‘Manchester City wil speler bij Anderlecht stallen’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!