‘Paars/Wit zet twee Nederlanders bovenaan trainerslijstje’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Hein Vanhaezebrouck is sinds gisteren niet meer de trainer van Anderlecht. De club moet nu dus opzoek naar een vervanger. Ze hebben twee namen op het oog. De Roeck neemt mogelijk tijdelijk over, maar een vaste benoeming zit er naar alle waarschijnlijkheid niet voor hem in. Anderlecht zou wel al twee andere kandidaten op het oog hebben: Frank de Boer en Peter Bosz zijn volgens Het Nieuwsblad nadrukkelijk in beeld. Beide Nederlanders zitten momenteel zonder club en hebben iets recht te zetten na eerdere mislukkingen in het buitenland.

facebook VANDAAG DAG 17! Verdien bingovouchers t.w.v. €20!!!! BUITENKANSJE

Enzo Scifo zou ook in beeld zijn, maar dan eerder voor de functie van assistent-coach naast Pär Zetterberg. Die treedt vanaf januari officieel in dienst als T2, hij wordt volgens diverse media zeker geen hoofdtrainer.

Het bericht ‘Paars/Wit zet twee Nederlanders bovenaan trainerslijstje’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!