‘Sterkhouder wil zo snel mogelijk vertrekken bij Blauw/Zwart’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Er zit dit seizoen wat zand in de motor van Club Brugge. Afgelopen weekend kwamen ze niet verder dan een gelijkspel tegen Kortrijk en ze staan nu al zeven punten achter op koploper KRC Genk. Coach Ivan Leko liet zich onlangs al ontvallen dat bepaalde spelers niet voldoende meer met hun hoofd bij Club zitten en zich enkel kunnen opladen voor de grote wedstrijden. Mogelijk verwees de Kroaat daarmee naar Wesley Moraes.

facebook VANDAAG DAG 17! Verdien bingovouchers t.w.v. €20!!!! BUITENKANSJE

Na zijn sterke start van het seizoen en goede prestaties in de Champions League, wordt de Braziliaan nu al een tijdje gelinkt aan een mooie transfer. En al die geruchten zijn ook Wesley, die wegens gebrek aan rust sukkelt met fysieke ongemakken, zelf niet ontgaan. Volgens Tomas Taecke, club-watcher van Het Laatste Nieuws, heeft de spits zijn zinnen gezet op een overgang naar Engeland en wil hij zo snel mogelijk vertrekken. Club lijkt echter alleen geneigd om mee te werken aan een winters vertrek bij een ‘niet te weigeren bod’.

Het bericht ‘Sterkhouder wil zo snel mogelijk vertrekken bij Blauw/Zwart’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!