BREAKING: ‘Seizoenseinde voor Anderlecht-smaakmaker dreigt’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Er zou weleens een flinke domper op komst kunnen zijn voor Anderlecht. Het gaat over Albert Sambi Lokonga. De youngster was dit seizoen één van de weinige smaakmakers bij Paars-Wit, maar viel zondag tegen Cercle Brugge geblesseerd uit. En de schade zou wel eens heel groot kunnen zijn.

facebook VANDAAG DAG 18! Claim 5 gratis spins!!!! BUITENKANSJE

Volgens Het Nieuwsblad werd de middenvelder geraakt aan de knie en is de kwetsuur veel erger dan oorspronkelijk werd gedacht. Er zou zelfs een operatie overwogen worden. In dat geval mag hij wellicht een kruis zetten over de rest van zijn seizoen.

Het bericht BREAKING: ‘Seizoenseinde voor Anderlecht-smaakmaker dreigt’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!