Standard-spits: “Dan speelde ik geen voetbal meer”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Er is veel kritiek op Renaud Emond. De één vindt hem te klein en de ander vindt dat hij te weinig goals maakt. Dat zal de spits allemaal worst wezen.

Standard scoorde vier keer tegen Zulte Waregem, met twee goals van Mehdi Carcela en Renaud Emond. Die laatste zit nu aan 24 doelpunten in 2018 in de nationale competitie. “Als ik naar al die commentaarstukken moet luisteren, zou ik geen voetballer meer zijn”, trapt Emond de bal terug in La Dernière Heure.

facebook VANDAAG DAG 18! Claim 5 gratis spins!!!! BUITENKANSJE

De 27-jarige aanvaller belandde via Excelsior Virton en Waasland-Beveren bij de Rouches. Vorig seizoen kwam hij aan negen goals in de JPL. De teller staat nu op zeven stuks. Emond scoorde tegen Ajax in de voorronde van de Champions League en prikte ook twee keer raak in de Europa League

Het bericht Standard-spits: “Dan speelde ik geen voetbal meer” verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!