WTF!! Wesley Moraes slachtoffer van vechtpartij in discotheek

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Bij Club Brugge is spits Wesley Moraes uitgegroeid tot één van de beste spelers. Hij kende een moeilijke start bij Blauw/Zwart en ook buiten het veld ging het niet altijd goed. Zo geraakte Wesley in mei 2016 betrokken in een vechtpartij in discotheek Diedjies. Een aantal jongeren van Russische afkomst kreeg het toen aan de stok met een groepje voetballers waaronder Wesley en zijn begeleider Gilberto Tavares, zo melden Het Laatste Nieuws en Krant van West-Vlaanderen. De spits zou daarbij enkele vuistslagen hebben geïncasseerd, waaronder één op zijn oog.

Begin deze week moesten twee van die jongeren van Russische afkomst voorkomen voor de rechtbank van Kortrijk. Mayr-Ali K. bekende via zijn advocaat en hoopt er vanaf te komen met een werkstraf. De andere beklaagde, Rasul Z., ontkende alle betrokkenheid, hij zou de gemoederen hebben bedaard. “Wesley is ook geen doetje. Hij deelt graag ellebogen uit en schopt”, klonk het bij zijn verdediging.

facebook VANDAAG DAG 18! Claim 5 gratis spins!!!! BUITENKANSJE

Wanneer de uitspraak volgt is voorlopig niet bekend, Wesley besloot wel om zich geen burgerlijke partij te stellen. Het incident vond plaats in mei 2016. De Braziliaan speelde toen nog maar enkele maanden bij Blauw-Zwart en was nog geen vaste titularis. Club zat op dat moment wel nog in volle Play-Off’s.

Het bericht WTF!! Wesley Moraes slachtoffer van vechtpartij in discotheek verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!