‘Kevin de Bruyne zorgt alweer voor onrust bij Manchester City’

Manchester City haalde gisteren in de beker hard uit tegen Burton Albion. Het werd maar liefst 9-0.

De Bruyne opende de score met het hoofd, zijn eerste ooit op die manier bij City. Op het uur werd de Rode Duivel echter vervangen door toptalent Phil Foden. En dat was klaarblijkelijk niet naar de zin van de middenvelder.

De Bruyne naam geen plaats op de reservebank en stormde na zijn wissel gewoon recht naar binnen. Enkel Guardiola kreeg een flauw handje. Volgens HLN leek De Bruyne geërgerd. Om een nieuwe blessure zou het niet gaan, dus was KDB blijkbaar fel ontgoocheld dat hij niet langer mocht spelen. Toch best vreemd in een wedstrijd zoals deze.

Het bericht ‘Kevin de Bruyne zorgt alweer voor onrust bij Manchester City’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!