DEFINITIEF! Overbodige aanvaller weg bij AA Gent

AA Gent heeft een aanvaller van de hand gedaan. De Nigeriaanse aanvaller Taiwo Awoniyi maakt het seizoen af bij Excelsior Moeskroen. Vorig seizoen was hij al op huurbasis actief bij ‘Les Hurlus’. Awoniyi is eigendom van Liverpool FC.

Taiwo Awoniyi kwam dit seizoen zestien keer in actie in de Jupiler Pro League. Hij kon geen enkele keer scoren. In de voorronde van de Europa League trof hij wel raak. Ook in de Beker van België scoorde hij twee keer. Drie doelpunten in 22 wedstrijden is een te mager rapport in het shirt van de Buffalo’s.

Het bericht DEFINITIEF! Overbodige aanvaller weg bij AA Gent verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!