‘Het eerste jaar onder Marc Coucke is een mislukking’

Een jaar geleden trad Marc Coucke aan als voorzitter van Anderlecht. Er gebeurde veel binnen de club en de verandering is nog steeds gaande. Hein Vanhaezebrouck werd aan de deur gezet nadat de resultaten tegenvielen. Ook de vroege uitschakeling in de Europa League en het debacle in de Beker van België (0-3 tegen 1B’er Union SG) werden aangehaald. Analist Gilles De Bilde legt echter niet alle eieren in de mand van Vanhaezebrouck, ook voorzitter Coucke heeft boter op zijn hoofd volgens hem.

“Er is de perceptie van ‘Couckenbak’, en feesten, en de micro nemen… Om dan in de kleedkamer van Anderlecht richtlijnen te gaan geven… Ik ken Coucke te weinig. Misschien vertélt hij wel zinvolle dingen over voetbal, maar hij heeft zijn imago een beetje zelf in de hand gewerkt”, aldus Gilles De Bilde in Het Laatste Nieuws.

”Hein heeft mij dingen verteld die ik hier niet kan herhalen… Als je vraagt om iets en je krijgt een alternatief dat twee keer minder goed is… Je moet eerlijk vaststellen dat de eerste twaalf maanden van Coucke een mislukking zijn.”

Na 21 speeldagen staat RSCA pas op de vijfde plaats met veertien punten minder dan leider Racing Genk. Volgende week zondag hervat paars-wit de competitie op bezoek bij AA Gent.

Het bericht ‘Het eerste jaar onder Marc Coucke is een mislukking’ verscheen eerst op Voetbal4u.be.Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE en WIN EEN WEDSTRIJDSHIRT!!

FC ANTWERP OP TWITTER!